vineri, 19 octombrie 2012

Marturii magnetice pentru nunta

-->

Marturii magnetice la nunta. Foto marturii magneti de frigider realizati pe loc in ziua nuntii. 
Se pot comanda minim 100 marturii magnetice instant (pe loc la local) - magneti de frigider ;
Serviciul consta in realizarea unor foto marturii magnetice in timpul evenimentului si presupune prezenta unui fotograf profesionist, cu aparat foto DSLR, pe parcursul a 2 ore, la local. Momentul sosiri fotografului la local trebuie stabilit dinainte de comun acord. Foto marturiile magnetice vor fi livrate pana la ora 2 dimineata. Serviciul de realizare foto marturii magnetice instant este limitat, astfel, rezervarea acestui serviciu se face doar cu minim 2 luni inainte de eveniment.
Marturiile foto magnetice instant, realizate " pe loc " la local sunt realizate profesional, laminate, plastifiate, cu colturi rotunjite la dimensiunea de 10 cm x 7,5 cm. Rezistenta acestor magneti instant este foarte mare in timp, durata de viata a fotografiei fiind practic cat durata de viata a plasticului. Foto marturiile sunt realizate pe suport magnetic de grosime 0,5mm.
Pretul unei marturii este de 12 Lei/buc. cu plic inclus.
Intrebari legate de disponibilitatea serviciului foto marturii magnetice instant se poate face la email : office@personalizaricadouri.eu sau la tel. 0727787107
Serviciul de realizare foto marturii instant este disponibil in Bucuresti, Prahova, Dambovita, Buzau, Valea Prahovei.


-->
Marturii magnetice pentru nunta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu